Øverste Hylde

 

Øverste Hylde har siden 2013 haft fysisk Vintage butik centralt i Svendborg og åbnede en fysisk butik mere i 2020 centralt Odense.

Vi er et team på 2 ejere Tonni og Jeanne samt 6 ansatte, du kan altid møde os og tage en snak med os i en af vores butikker. 

Vores Webshop Overstehylde.dk tilbyder et stort online sortiment af unikt Vintage tøj og tilbehør til både herrer og damer.

Tøjet er hentet hjem fra Europa, USA samt Danmark, og sortimentet repræsenterer brugt tøj og tilbehør fra ca. 1960-og frem til nu.

Vi får nye vare flere gange om ugen, så du kan altid finde spændende unikke vare i vores Webshop og vores fysiske butikker, men vent ikke for længe, tøjet bliver hurtigt udsolgt, da vi kun har 1 af hver.

Miljøvenligt og ægte kærlighed

Alle i Øverste Hylde er Vintage-nørder som brænder for at finde og sælge en masse spændende og unikt Vintagetøj.

Vi har et stort hjerte for Vintagetøj, og vi lægger vægt på at ære alt det vidunderlige unikke tøj, og de tusindvis af forskellige udtryk og ikke mindst det miljøvenlige i tøj som ikke er ny fabrikeret. Vi sælger ikke blot tøj, vi sælger unikke udtryk og historier. 

 I vores Webshop er vores højeste ønske at tilbyde dig et online Vintage-univers, hvor du selv kan mixe mellem de sidste mange års mode-diller. Hos os er der ingen regler for, hvad der er moderne. Vi har masser af unikke ting og bestræber os på at have alt hvad du skal bruge til dit klædeskab, uanset køn og alder.